Formularz obowiązuje od dnia 30 września 2003 r.
Dz.U. 2014, poz. 1610 (załącznik 3)

Skrócone oświadczenie mieszkaniowe funkcjonariusza Agencji Wywiadu do ustalenia uprawnień do równoważnika pieniężnego za remont zajmowanego lokalu mieszkalnego (za brak lokalu mieszkalnego) oraz jego wysokości stanowi załącznik nr 3 do obwieszczenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 28 października 2014 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów w sprawie równoważników pieniężnych przysługujących funkcjonariuszom Agencji Wywiadu za remont zajmowanego lokalu mieszkalnego i za brak lokalu mieszkalnego

Wzór skróconego oświadczenia mieszkaniowego funkcjonariusza Agencji Wywiadu pobierz w formacie MS Word

Data wejścia w życie: 30 września 2003 r.
Podstawa prawna: Dz.U. 2014, poz. 1610