OBSŁUGA KLIENTA +48 608 436 383 | [email protected] |
0item(s)

Nie masz produktów w koszyku.

Produkt dodany do Twojego koszyka..
  • Kodeks dobrych praktyk produkcyjnych (GMP) i dobrych praktyk higienicznych (GHP) - Przyczepa gastronomiczna Kodeks dobrych praktyk produkcyjnych (GMP) i dobrych praktyk higienicznych (GHP) - Przyczepa gastronomiczna

Kodeks dobrych praktyk produkcyjnych (GMP) i dobrych praktyk higienicznych (GHP) - Przyczepa gastronomiczna

Oceń ten produkt jako pierwszy

Krótki opis

Kodeks dobrych praktyk produkcyjnych (GMP) i dobrych praktyk higienicznych (GHP) - Przyczepa gastronomiczna

Dostępność: W magazynie

6,00 zł  (7,38 zł brutto)

* wymagane pola

6,00 zł  (7,38 zł brutto)

Zakup w pakiecie:

Szczegóły

Dobra Praktyka Produkcyjna jest najczęściej ujmowana w formie tzw. Kodeksu Dobrych Praktyk, zawierający wszystkie zalecenia, które są odzwierciedleniem przepisów sanitarnych obowiązujących w danym kraju. Dobra Praktyka Produkcyjna GMP to działania mające na celu skuteczne połączenie procedur produkcyjnych oraz nadzorujących i kontrolnych, aby proces wytwarzania żywności przebiegał prawidłowo wedle wcześniej określonych instrukcji i procedur, które zapewnią całkowitą powtarzalność i jednorodność wyrobów.

Kodeks zawiera następujące informację:

1.Wymagania techniczne dla zakładu:

  • Lokalizację zakładu
  • Konstrukcję budynku
  • Podłogi
  • Ściany i sufity
  • Okna
  • Drzwi
  • Wentylacja
  • Oświetlenie

2. Narzędzia, urządzenia, wyposażenia zakład

  • Przegląd, konserwacja i naprawa maszyn i urządzeń

 3. Zaopatrzenie przyczep gastronomicznych w wodę

  • Zasady postępowania w przypadku nieodpowiednich wyników analizy wody

 4. Gospodarowanie odpadami

 5. Zabezpieczenie zakładu przed szkodnikami

 6. Higiena personelu

 7. Higiena zakładu

 8. Obrót żywnością

 

  1. Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą wystawiać opinie. Proszę, zalogować się lub zarejestrować.

Zaloguj