OBSŁUGA KLIENTA +48 608 436 383 | [email protected] |
0item(s)

Nie masz produktów w koszyku.

Produkt dodany do Twojego koszyka..
  • Instrukcja nr 13 - Instrukcja technologiczna postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowania surówek (kapusta, cebula, marchew, sałata, ogórki, pomidory itp.) Instrukcja nr 13 - Instrukcja technologiczna postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowania surówek (kapusta, cebula, marchew, sałata, ogórki, pomidory itp.)

Instrukcja nr 13 - Instrukcja technologiczna postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowania surówek (kapusta, cebula, marchew, sałata, ogórki, pomidory itp.)

Oceń ten produkt jako pierwszy

Dostępność: W magazynie

6,00 zł  (7,38 zł brutto)

* wymagane pola

Zakup w pakiecie:

6,00 zł  (7,38 zł brutto)
  1. Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą wystawiać opinie. Proszę, zalogować się lub zarejestrować.

Zaloguj