Masz pytania dotyczące JPK? Zadzwoń: Ogólnopolska Infolinia JPK: 22 257-81-44

[email protected]

NAPISZ DO NAS

+48 (22) 257- 81- 44

BIURO OBSŁUGI KLIENTA

 
0item(s)

Nie masz produktów w koszyku.

Produkt dodany do Twojego koszyka..

BHP i HACCP

Ustaw kierunek malejący

Produkty 1 do 40 z 82

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Decyzja o braku podstaw do stwierdzenia choroby zawodowej

    Dz.U. 2013, poz. 1379 (załącznik 8)

  2. Decyzja o stwierdzeniu choroby zawodowej

    Dz.U. 2013, poz. 1379 (załącznik 7)

  3. Działania korygujace i zapobiegawcze (08)

    Działania korygujace i zapobiegawcze
  4. Karta kontroli przyjęcia towaru

    Załącznik do księgi HACCP
  5. Karta kontroli wewnętrznej

    Załącznik do księgi HACCP
  6. Karta stwierdzenia choroby zawodowej

    Dz.U. 2013, poz. 1379 (załącznik 9)

  7. Karta szkolenia wstępnego w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy

    Formularz obowiązuje od dnia 1 lipca 2005 r.
    Dz.U. 2004 Nr 180, poz. 1860 (załącznik 2)

  8. Karta wjazdu

    Załącznik do księgi HACCP
  9. Karta wypadku

    Dz.U. 2013, poz. 1618

  10. Karty mycia i dezynfekcji

    Załącznik do księgi HACCP
  11. Kodeks dobrych praktyk produkcyjnych (GMP) i dobrych praktyk higienicznych (GHP) - Przyczepa gastronomiczna

    Kodeks dobrych praktyk produkcyjnych (GMP) i dobrych praktyk higienicznych (GHP) - Przyczepa gastronomiczna

  12. Księga HACCP (03)

    Księga HACCP
Ustaw kierunek malejący

Produkty 1 do 40 z 82

  1. 1
  2. 2
  3. 3