[email protected]

NAPISZ DO NAS

+48 (22) 257- 81- 44

BIURO OBSŁUGI KLIENTA

 
0item(s)

Nie masz produktów w koszyku.

Produkt dodany do Twojego koszyka..
Ustaw kierunek malejący

14 produkt(ów)

  1. Wskazówki - opis programu HACCP wydawnictwo (01)

    Wskazówki - opis programu HACCP wydawnictwo
  2. Postępowanie reklamacyjne HACCP (14)

    Postępowanie reklamacyjne HACCP
  3. Postępowanie z wyrobem niezgodnym (13)

    Postępowanie z wyrobem niezgodnym
  4. Wewnętrzny audit jakości (12)

    Wewnętrzny audit jakości
  5. Nadzór nad procesem produkcji (11)

    Nadzór nad procesem produkcji
  6. Nadzór nad zapisami (10)

    Nadzór nad zapisami
  7. Nadzór nad dokumentacją (09)

    Nadzór nad dokumentacją
  8. Procedura przyjęcia towaru (07)

    Procedura przyjęcia towaru
  9. Zarządzanie Personelem (06)

    Zarządzanie Personelem
  10. Program mycia i dezynfekcji (05)

    Program mycia i dezynfekcji
  11. Plan HACCP (04)

    Plan HACCP
  12. Księga HACCP (03)

    Księga HACCP
  13. Procedury ogólne GHP (02)

    Procedury ogólne GHP
  14. Działania korygujace i zapobiegawcze (08)

    Działania korygujace i zapobiegawcze
Ustaw kierunek malejący

14 produkt(ów)